Slider

Herkkutäytteet lättyyn

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tuossa kavereiden kanssa pidettiin yksi päivä lättykestit ja siellä maistoin lättyjä vähän erilaisillä täytteillä kuin yleensä. Yleensä mun lätyn päältä löytyy sokeria ja mansikkahilloa. Joskus sinne saattaa eksyä vaniljajäätelöä ja se on kyllä hyvää myös. Lätyt itsessään ovat kyllä niin makeita, rasvaisia ja todellakin herkkuja, ettei niitä pysty kovin makeilla täytteillä hirveästi syömään. Laitoin silti kavereiden kanssa lätyn päälle mansikoita, kermavaahtoa ja kinuskikastiketta ja oli kyllä todella herkullinen yhdistelmä! Tuli ihan ähkyolo, kun niitä söi. Mansikat ja kermavaahto ovat yleisempiä täytteitä lättyihin, mutta en ole koskaan itse kokeillut kinuskikastiketta ja se sopi älyhyvin lätyn päälle! Myöhemmin tuli mieleen, että esimerkiksi sulatettu suklaa olisi varmasti myös ihanan makuista. Tein vielä myöhemmin kotona lättyjä samoilla täytteillä miehelle ja nämä postauksen kuvat ovat sitten niistä otettu.

Mitä teidän lättyjen päältä löytyy yleensä? :)

11 kommenttia:

  1. Joo letut on kyllä hyviä! Ite laitan yleensä vaan sokeria päälle. : ) Mummolla on tapana paistaa lettuja aina kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus mäkin syön pelkällä sokerilla, on hyviä niinkin! :) Oikeen kesäherkku sitten :)

      Poista
  2. Täällä Englannissa asuessa oon oppinut laittamaan sokerin kanssa sitruunaa! Sokeri on aina ollut se oma vakkaritäyte mutta ai että kuinka hyvin se sitruuna sopiikin joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä oo koskaan kuullu, että lättyjen päälle vois laittaa sitruunaa, mutta täytyypä kokeilla! Kiitti vinkistä! :)

      Poista
  3. Letut on kyllä tosi hyviä. Itsekin laitan yleensä vaan sokeria, mut vois kans koittaa mansikoita ja kermavaahtoa. Yleensä syön vohvelit kermavaahdolla meinaan ja mulle letut ja vohvelit on melkeen sama asia. :D Ite en välitä kinuskista niin vois koittaa vaahterasiirappia. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lätty, lettu, vohveli.. rakkaalla lapsella on monta nimeä ja samastahan taikinasta ne tehdään. :D Vaahterasiirappi voi kyllä sopia kans! :)

      Poista
  4. Oijoi kun näyttää hyvältä! :-) Muistaakseni oon joskus kinuskia laittanutkin lätyn päälle, mutta nyt on melkein pakko kokeilla uudestaan, että maistuuko se niin hyvältä kuin kuvittelen :-D

    VastaaPoista
  5. Blogisi pääsi kuuden parhaan joukkoon mun linkkaa blogisi-postauksessa! :)

    --->www.venla-cecilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Todella herkullisen näköisiä lettuja :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan