Slider

Ensimmäinen reissupäivä

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Torstaina silmät ristissä startattiin kohti Tamperetta. Kuulin itseni sanovan, että mä voin ajaa ainakin Tampereelle, josta itsekin yllätyin, sillä en pidä autolla ajamisesta. En kuitenkaan ihan loppuun asti ajanut, sillä mun alaselkä ei tykkää pidemmistä matkoista joten vaihdoimme kuskia jossain välissä. Määränpäänä meillä oli Ikea. Ei me sieltä tällä kertaa ostettu mitään erikoisempaa. Isoin juttu oli rahi, josta tulee postausta sitten myöhemmin. Oltiin kyllä niin typeriä, kun oltais voitu ottaa se rahi vaikka myöhemmin kyytiin, mutta otettiin semmonen vähän isompi paketti sitten vaunujen seuraksi peräkonttiin. Ihme kyllä se mahtu. En kyllä ajatellu yhtään! Meillä menikin vähän liian turhan paljon aikaa Ikeassa, niin Ideaparkin kiertelyyn jäi vähemmän aikaa, sillä olimme sopineet treffit ystävän kanssa Itäkeskukseen vielä illaksi. Ideaparkista en ostanutkaan oikein mitään muuta kuin yhden nahkatakin, josta teen postausta myöhemmin myös.



Hotellin valinta meillä meni vähän viimetinkaan, kun emme oikeen osanneet päättää tai löytäneetkään hyvää hotellia. Meillä oli kriteerinä se, että hotellissa tulisi olla mieluiten ilmainen pysäköinti, aamupala ja totta kai edullinen hinta. Luovuimme siitä kriteeristä, että sen tulisi olla Helsingin keskustassa, sillä meillä oli kuitenkin oma auto käytössä. Päädyimme sitten Radisson blu hotelliin Espoossa ja olin kyllä tyytyväinen. Hotelli oli mielestäni laadukas, hyvällä paikalla, aamupala oli ihana ja hotellista sai hyvää palvelua näin lapsiperheenä. He olisivat keittäneet meidän pojallekin oman suolattoman puuron ja syöttötuoliin he kävivät hakemassa tyynyn selän taakse, eikä kuulemma haitannut, vaikka tyyny olisi sotkeentunut. Tosin mulla nyt ei ole kokemusta muiden hotelleiden palvelusta lapsiperheille. Niin ja tosiaan yhdestä yöstä aamupaloineen maksoimme 95€ hotels.com:in kautta.

Mun kuvasaldo tältä päivältä oli aika vähäinen, sillä meillä oli vähän kiire koko ajan enkä kameraa sitten ottanut käteeni. Seuraavalla reissulla en kyllä tunge ihan näin paljon tekemistä pariin päivään. Täytyy muuten tähän jo todeta, että äitini korjasi ja kertoi, että olen käynyt kyllä Helsingissä ja jopa Itäkeskuksessa ollessani jotain 10-vuotias, mutta itselläni ei kyllä ole siitä mitään muistikuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan