Slider

Meidän koti

perjantai 16. syyskuuta 2016

  En ole pitkään aikaan tehnyt oikeen kunnon sisustuspostausta enkä ole muutenkaan koskaan esitellyt meidän kotia kokonaisuudessaan samassa postauksessa joten eiköhän nyt ole sen aika! Meidän koti ei todellakaan ole vielä valmis ja tämän laittaminen onkin oikea ikuisuusprojekti, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa. Tässä kuitenkin meidän koti. :)





  Meidän eteiseen alan olla tyytyväinen. Ostettiin tässä kesällä Hemnes -naulakko ja Kallax-hyllykkö koreineen tuomaan lisää säilytystilaa. Koreissa säilytämme pipot, hanskat, kaulahuivit, laukut ja pojan ulkovaatteet. On meillä vielä tuulikaappi tuon suoraan edessä olevan oven takana, missä on sitten toinen naulakko sekä kenkäteline. En niitä kuvannut tähän postaukseen, mutta olen aikaisemmin tehnyt postauksen meidän eteisestä joten sieltä löytyy lisää kuvia myös tästä tuulikaapista. Naulakon alla olevan penkin aion maalata valkoisella Vintage-maalilla, kunhan tässä ehdin. Kallax-hyllyn päällä olevat Dream -kuutiot oli muuten tässä loppukesästä tehty kirpputorilöytö Kauhavalta. Maksoin niistä vain 3,50€!




  Heti eteiseen tullessa oikealla on meidän pojan huone, joka tulee muuttumaan vielä aika paljon tässä syksyn aikana. En kuvannut tähän postaukseen yhtä seinää, jossa on yksi ylimääräinen lipasto. Se on menossa vielä olohuoneeseen tässä kunhan ehtii. (Lue: kunhan siirrämme sen yhdessä Timon kanssa, kun en raskauden vuoksi viitsi yksin sitä kantaa) Pinnasänky luonnollisesti siirtyy tulevalle vauvalle ja pojalle ostamme kerrossängyn. Kesällä ostimme Ikeasta pojalle teltan. Se olikin yllättävän iso ja se onkin ainoa väripilkku täällä lastenhuoneessa, sillä muuten tykkään aika vaaleista väreistä. Siirsimme tässä jokin aika sitten tämän meidän isomman Kallax-hyllyn pojalle, koska lelujen säilytykseen tarvi enemmän tilaa joten se tuntui luontevalta.



  Eteiseen tultaessa vasemmalla puolella on sitten mun ja Timon makuuhuone. Kesällä saimme vihdoin meidän makuuhuoneremontin valmiiksi, mutta tämäkin tulee muuttumaan vielä. Ikkunan puoleiselle seinälle tulee pinnasänky ja tuo lipasto siirtyy pianon tilalle samalle seinällä. Se sisältää nimittäin tulevan vauvan vaatteet ja se toimii myös hoitopöytänä. Piano siirtyy olohuoneeseen, kunhan saamme sieltä yhden seinän maalattua. Meidän poikahan haluais kovasti pianoa soittaa, mutta mua vähän pelottaa siirtää sitä olohuoneeseen, koska noh, lapset. Mä en halua, että sitä hakataan jollain lelulla joten siksi on ollut hyvä, että se on ollut täällä makkarissa turvassa. Pinnasängyn takia se ei vaan tule mahtumaan tänne makkariin.
  Kesällä ostimme uuden sängyn ja patjat Ikeasta. Sänky on malliltaan Brimnes ja että tykkään tästä älyttömästi! Ollaan mietitty, että ostettais tuohon vielä sängynpääty, koska siitä saisi hyllytilaa makkariin, missä säilyttää esimerkiksi kännyköitä öisin, yövaloa tai sisustusjuttuja. Se on kuitenkin niin iso, että ostetaan se varmaan vauva-ajan jälkeen. Mutta nuo sängyn laatikot on kyllä ihan parasta ja noihin saa paljon tavaraa tungettua!

  Meidän eteinen on tuollainen pitkä käytävämallinen, jossa pääsee myös vessaan (jonka esittelin täällä) sekä kylpyhuoneeseen/saunaan (jota en ole vielä kuvannut). Kylpyhuoneen oven vieressä on Timon tietokonenurkkaus, joka oli ennen mun bloggausnurkkauksena, kun tietokone oli kiinni tv:ssä. Mutta parempi näin. Itse bloggaan kannettavalla milloin missäkin.



 Tykkään kovasti meidän avarasta keittiöstä ja olohuoneesta. Meidän olohuone on tosi tilava, mutta keittiö voisi olla ehkä hiukan suurempi, niin sinne mahtuisi kuuden hengen pöytä. Oon joskus tarkemmin esitellyt meidän keittiötä tässä postauksessa. Keittiön pöytä on ihan mun ja Timon ensimmäinen ostettu juttu omaan kotiin viitisen vuotta sitten ja en ole moneen vuoteen siitä tykännyt. Olen katsellut valkoista pöytäryhmää, mutta tällä hetkellä koen sen rahan tuhlauksena, koska pienten lasten jäljiltä pöytä voisi olla entinen. Olenkin suunnitellut maalaavani myös keittiön pöydän ja tuolit valkoisella Vintage-maalilla.
  Olohuoneessa tulee myös muuttumaan vielä paljon, sillä tällä hetkellä meillä on tapetin poisto yhdeltä seinältä kesken. Aiomme maalata sen seinän luultavasti valkoiseksi. Huonekalujen paikat tulee luultavasti muuttumaan ja esimerkiksi tuohon "lautaseinälle" pitäisi kiinnittää tauluhylly ja laittaa sitten valokuvakehyksiä. Niin ja pojan takia meidän tv-tasojen laatikoista puuttuu nupit. Haha. Oon myös pikku hiljaa vaihtamassa olohuoneessa tekstiilejä beigestä harmaiksi, sillä harmaa sopii paremmin tuon lautatapetin kanssa. Muuten kyllä olkkari on ihan mun lempparipaikkoja meidän kodissa.

18 kommenttia:

  1. Tosi kaunis koti teillä ♥Ihanan vaaleita sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Mä tykkään kyllä vaaleista sävyistä sisustuksessa, eikä hirveästi kyllä mitään kirkkaita värejä löydy. :D

      Poista
  2. Teillä on niin valoisan näköinen ja kaunis koti :) Tykkään erityisen paljon tuosta olohuoneen lankkutapetista! Oi niin kauniskauniskaunis, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! :) Se on kyllä munkin lemppari ja toi kivaa kodikkuutta, kun pelkkä valkoinen seinä, joka sen tilalla ennen oli. :)

      Poista
  3. Mulle valkoinen ois ehkä turhan arka väri ainakin noin paljon käytettynä, mutta kaunis koti teillä kyllä on! Varsinkin tuo eteisen lyhty ja muut samanlaiset yksityiskohdat on tosi ihania :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sitä kieltämättä paljon ja kaikki likahan valkosessa näkyy heti. :D Mut onneks esimerkiksi sohvan päälliset on pestäviä. :) Kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Teillä on aivan ihana koti <3

    VastaaPoista
  5. tosi kauniisti sisustettu teidän koti! ♥ mä tykkään erityisesti teiän makkarin lattiasta ja olkkarin seinästä. :-) näyttää silti tosi kodikkaalta, vaikka pääväri onkin valkoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥ Itseasiassa ne on munkin lempparit meidän kodissa. :) Joo ja jos saisin päättää ja ois aikaa/rahaa, niin vaihtaisin olohuoneen, eteisen ja keittiön lattian tummempaan, et se tois vähän tasapainoa tähän, ettei kaikki ois niin vaaleaa. :D

      Poista
  6. Niin ihana koti teillä! Makuuhuone varsinki tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! :) Se onkin eniten mun tyylinen, koska ollaan itse valittu kaikki materiaalit sinne. :)

      Poista
  7. Ihanan raikkaalta näyttää teidän kodissa! Makuuhuoneen lattia on kyllä tosi kivan näköinen :)

    http://matildanieminenmusic.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. WAU siis todella wau! Eniten ihastuin olohuoneen seinään♥ Sä todella osaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♥ :') Oon yrittäny pikku hiljaa remontoimalla saada tästä oman näkösen :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan